ОУ Захари Стоянов

ОУ "Захари Стоянов" - гр. Варна

Училище с традиции и бъдеще!

Учениците от паралелките с разширено изучаване на изобразително изкуство традиционно участват в различни общински, национални и международни конкурси.

Най- големи успехи през учебната 2010/2011 година имахме при следните участия:

  • „Нарисувай Европа”- наградени бяха Виктория Сариева от Vа, Даниела Донева от ІVа, Димяна Василева от ІVа класове съответно на първо, второ и трето място. Учениците от ІІІа клас участваха с графична техника монотипия, като представиха много успешни пейзажи от европейски забележителности.
  • „Детско море”- наградени бяха Георги Василев и Димитър Кръстев от Vа; Десислава Георгиева, Грета Ангелова и Ивайла Георгиева от ІІа; Габриела Пантелеева от ІІб; Симона Иванова и Явор Каравелски от ІVа. Тази година  беше отличено училището за добро представяне  и учителите по изобразително изкуство, Добрина Копринкова и Галина Радева, като учители, които дълги години подготвят ученици за участие в този конкурс.
  • “Зелена планета”- на националния етап в раздела рисунки наша ученичка от ІІІа клас, Цвета Гаванозова, спечели отличие и рисунката и беше изпратена на международен етап.
  • “Мисия спасител”- Евита Тони Велинова от ІVа клас е една от учениците, спечелили призове на общински етап; в  момента тя печели приз и на национално ниво на коткурса.

Рисунките може да видите ТУК

Документи

Графици, заявления и други полезни документи.

Свали от тук

Всички права запазени © 2010 - 2024 ОУ "Захари Стоянов"
Уеб дизайн от Webnotize
Горе